ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati Supersport 950 – ny kåpe og Euro 5-motor

Nye Ducati SuperSport 950 skiller seg kanskje ikke vesentlig fra 2020-modellen, men den er likevel verdt en titt!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Motorsykkelprodusentene er inne i sluttspurten for å innfri Euro 5-kravene. Fra 1. januar skal alle motorsykler som forlater samlebåndene være Euro 5-godkjente. Et omfattende utviklingsarbeid vi kjøpere kanskje ikke reflekterer så mye over, men som de fleste produsentene jobber på spreng med å få på plass.

Ducati SuperSport 950 er en av de modellene som har fått ny Euro 5-motor. I dette tilfellet vil det si at motoren er den samme, men modifisert slik at den oppfyller kravene. De nye utslippskravene har ikke gått på bekostning av ytelsen. SuperSport har fremdeles 110 hester å rutte med, kombinert med et dreiemoment på 93 Nm. Vekten er fremdeles beskjeden. Tørr veier nye SuperSport 184 kilo.

SuperSport er en sportslig motorsykkel med spennende kjøreegenskaper. I motsetning til Panigale V4 er styret litt høyere, og du får dermed en litt mer oppreist kjørestilling.

Foran på nye SuperSport finner vi en ny og spennende DRL-lampe (Daytime Running Light). Kåpen er også ny og har luftinntak på begge sider av lampen. Kåpen skal både være mer aerodynamisk og gi bedre kjøling. Den nye hovedlampen og kåpen gir et spennende nytt utseende. Vindskjermen kan nå justeres i to posisjoner.

Pris:

SuperSport 950: kr 210.900.

SuperSport 950 S: kr 225.900.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse