ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati stenger til 25. mars

Coronaviruset treffer oss på alle måter, og nå begynner motorsyklister i Norge og verden for øvrig å bli skikkelig bekymret. Siste nyhet er at Ducati stenger ned produksjonen frem til 25. mars. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. Foto: Ducati. Covid-19-viruset, bedre kjent som Corona, herjer verden over og er i disse dager i ferd med å ødelegge en ny og etterlengtet sesong for motorsykkelelskerne. Viruset rammer samfunnet med en ufattelig hastighet og et stort omfang, og daglig mottar vi pressemeldinger

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Coronaviruset treffer oss på alle måter, og nå begynner motorsyklister i Norge og verden for øvrig å bli skikkelig bekymret. Siste nyhet er at Ducati stenger ned produksjonen frem til 25. mars.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Foto: Ducati.

Covid-19-viruset, bedre kjent som Corona, herjer verden over og er i disse dager i ferd med å ødelegge en ny og etterlengtet sesong for motorsykkelelskerne. Viruset rammer samfunnet med en ufattelig hastighet og et stort omfang, og daglig mottar vi pressemeldinger med nærmest sjokkerende innhold.

Denne gangen er det italienske Ducati som melder at de må stenge ned fabrikken til 25. mars for å gjennomføre nye tiltak for å imøtekomme lovpålagte sikkerhetsbestemmelser. Ducati melder at de har vært nødt til å forlenge nedstegningsperioden for å gjennomføre alle tiltakene, men lover at de etter denne datoen å være tilbake med en produksjon som fullt ut tilfredsstiller myndighetenes krav til ivaretakelse av arbeidernes helse og sikkerhet.

Så får vi alle krysse fingrene for at både virusjegerne og fabrikantene våre lykkes i kampen mot Corona, vi har ingen tid å miste nå.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse