Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ducati sin Scrambler-serie får et nytt familiemedlem – Nightshift

Nå lanseres Scrambler Nightshift, et nytt familiemedlem i 800-serien som i likhet med de andre i familien nå er Euro 5-godkjente, men mest av alt skiller seg fra de andre på design. Nightshift er nemlig en anelse mere inspirert av «Flat tracker»-sjangeren.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2020 kl 20:02

Scramblersegmentet er godt forankret i motorsykkelmiljøet, og opprinnelsen går helt tilbake til 1920-tallet da segmentet var knyttet til bruk av nakensykler til terrengkjøring i England. Ducati har lykkes svært godt i dette segmentet med sin modellserie som enkelt og greit bærer navnet Scrambler og som etter hvert finnes i mange versjoner. Disse syklene har et stort bruksområde, og i tillegg er de kule og morsomme å kjøre.

Nå lanseres Scrambler Nightshift, et nytt familiemedlem i 800-serien som i likhet med de andre i familien nå er Euro 5-godkjent, men mest av alt skiller seg fra de andre på design. Nightshift er nemlig en anelse mere inspirert av «Flat tracker»-sjangeren med et flatt sete, et rett og bredt styre og den klassiske nummerplateholderen på siden. Selvfølgelig i helt matt sort.

Nightshift er utstyrt med svært så allsidige Pirelli MT60 dekk og inviterer dermed førerne til mye moro langt utenfor det urbane som den også vil takle bra. Nightshift har fått et 18 tommer stort forhjul som gir helt optimale allroundegenskaper. Teknisk er den ellers ganske lik de øvrige familiemedlemmene i 800-segmentet i Ducati Scrambler-serien. Dette har vi trua på, det kommer til å bli enda flere Desmodromer neste år.

Annonse
Annonse