ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati selges ikke – definitivt!

Etter mye frem og tilbake de siste 12 månedene vedrørende et mulig salg av Ducati, har Audi-sjef Rupert Stadler slått fast at det definitivt ikke blir noe salg. Ducati kommer til å fortsette å være en del av Audi-gruppen, også av andre årsaker enn at fagforeningen sa nei til salg. Stadler slår fast at VW kan møte sine finansielle forpliktelser etter Dieselgateskandalen uten å måtte selge Ducati. Han uttaler: «Jeg kan forsikre at Ducati hører til i Audi-familien. Ducati er det perfekte bildet på

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter mye frem og tilbake de siste 12 månedene vedrørende et mulig salg av Ducati, har Audi-sjef Rupert Stadler slått fast at det definitivt ikke blir noe salg. Ducati kommer til å fortsette å være en del av Audi-gruppen, også av andre årsaker enn at fagforeningen sa nei til salg.

Stadler slår fast at VW kan møte sine finansielle forpliktelser etter Dieselgateskandalen uten å måtte selge Ducati. Han uttaler: «Jeg kan forsikre at Ducati hører til i Audi-familien. Ducati er det perfekte bildet på vår premium filosofi i MC-verdenen.»

Noen mener også at siden Volkswagen går raskt i retning av å ha hovedfokus på elektriske kjøretøy, blir toppmerker som Ducati og Lamborghini viktige motstykker til elektronisk kjøretøy-filosofien.

Det hadde vært å håpe, sier vi!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse