ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati Scrambler Flat Track Pro

Scrambler-modellrekken til Ducati har vært en stor suksess. Under pressekonferansen i Milano fikk vi opplyst at den i 2015 er verdens 10. mest solgte motorsykkel over 250 cc. Verdensmester i Superbike, Troy Bayliss, kjørte inn nyheten Flat Track Pro under presselanseringen. Som navnet tilsier liker Flat Track Pro seg også på grusvei. Designmessig er den en nytelse. Legg spesielt merke til tanken, den korte framskjermen, nummerskiltet, det herlige doble eksosanlegget fra Termignoni på høyre sid

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Scrambler-modellrekken til Ducati har vært en stor suksess. Under pressekonferansen i Milano fikk vi opplyst at den i 2015 er verdens 10. mest solgte motorsykkel over 250 cc. Verdensmester i Superbike, Troy Bayliss, kjørte inn nyheten Flat Track Pro under presselanseringen.

Som navnet tilsier liker Flat Track Pro seg også på grusvei. Designmessig er den en nytelse. Legg spesielt merke til tanken, den korte framskjermen, nummerskiltet, det herlige doble eksosanlegget fra Termignoni på høyre side og skiltholderen. Selv om den oser av klassisk design, så ser Scrambler Flat Track Pro utrolig tidsriktig ut.

Flat Track Pro er den femte modellen blant de store Scramblerne på 803 cc. Prismessig er dette den dyreste i Scrambler-modellrekken med en veil. pris på kr 149.000,-. Den vises i helgen i Gøteborg!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse