ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati og Carlin Dunne vant Pikes Peak

Carlin Dunne kjørte sin spesialbygde Ducati Multistrada 1260 til seier og gjenvant dermed tittelen "King of the Mountain" i årets Pikes Peak bakkeløp. Tiden han brukte i løpet, som ganske betegnene kalles "Race to the Clouds", var 9:59:102. Carlin Dunne var den første som kjørte stigningen på 4720 fot på under 10 minutter i 2012. Dette er Ducatis syvende seier siden de debuterte i 2008, noe som utvilsomt kan kalles dominans. Multistradaen Dunne kjørte i år var den nye 1260 – med passende modif

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Carlin Dunne kjørte sin spesialbygde Ducati Multistrada 1260 til seier og gjenvant dermed tittelen "King of the Mountain" i årets Pikes Peak bakkeløp. Tiden han brukte i løpet, som ganske betegnene kalles "Race to the Clouds", var 9:59:102. Carlin Dunne var den første som kjørte stigningen på 4720 fot på under 10 minutter i 2012.

Dette er Ducatis syvende seier siden de debuterte i 2008, noe som utvilsomt kan kalles dominans.

Multistradaen Dunne kjørte i år var den nye 1260 – med passende modifikasjoner som vi omtalte på denne siden for en tid siden. Vi gratulerer både Dunne og Ducati. Det kreves noe helt spesielt for å gå til topps i et løp som går på en så skremmende bane som Pikes Peak!

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse