ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati Multistrada Enduro / Pikes Peak

Ducati Multistrada Enduro er en av de store nyhetene fra Ducati i 2016. Dette er en grusutgave av den ordinære Multistrada. En sykkel som takler både ørkenkjøring og tøffe enduroløp. Fjæringsveien er nå 200 mm, 30 mm mer enn Multistrada. Demperelektronikken er også tilpasset røffere forhold. Highlights: 19 tommer framhjul, spilefelger, 30-liters tank og Ny DVT motor (Desmodomic Variable Timing). Bakkeklaringen er 31 mm høyere enn Multistrada S, og der er større beskyttelsesplate under motoren.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ducati Multistrada Enduro er en av de store nyhetene fra Ducati i 2016. Dette er en grusutgave av den ordinære Multistrada. En sykkel som takler både ørkenkjøring og tøffe enduroløp. Fjæringsveien er nå 200 mm, 30 mm mer enn Multistrada. Demperelektronikken er også tilpasset røffere forhold.

Highlights: 19 tommer framhjul, spilefelger, 30-liters tank og Ny DVT motor (Desmodomic Variable Timing).

Bakkeklaringen er 31 mm høyere enn Multistrada S, og der er større beskyttelsesplate under motoren. Selvsagt er det et utvalg av elektronisk hjelpemidler. Som hos Triumph har de nå fått en ”Stop Hill”-funksjon som holder sykkelen stille ved stopp i bakker, noe som er utrolig nyttig når man kjører med tung last og/eller passasjer.

Bensintanken er nå på 30 liter og fabrikken mener at rekkevidden nærmer seg 450 kilometer. Både girpedal og fothvilere har blitt forbedret, og den nye slanke salen skal gjøre stående kjøring lettere. Du får den i fire versjoner: Enduro, Touring, Urban og Sport.

Pikes Peak er et internasjonalt bakkeløp (hillclimb) som blir avholdt i Colorado i USA. Ducati viste en Pikes Pead-modell som er utstyrt med bl.a. lav carbon vindskjerm, Termignoni eksossystem, Øhlins dempere og støpte hjul.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse