ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati Monster 821 2018

Ducati har sagt at de planlegger å vise totalt fem ny sykler på EICMA i Milano. Den første av dem er allerede sluppet, nemlig Monster 821. Sykkelen leveres i tre fargeskjema, inkludert gulfargen vist på bildet, og den får flere forandringer for 2018. Stylingmessig merker man seg ny tank – direkte hentet fra Monster 1200. Ny hovedlykt er også på plass, og eksosanlegget har dobbel potte. Instrumentpanelet er nytt TFT og har mengder av informasjon, blant annet girindikator og drivstoff forbruk. Det

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ducati har sagt at de planlegger å vise totalt fem ny sykler på EICMA i Milano. Den første av dem er allerede sluppet, nemlig Monster 821. Sykkelen leveres i tre fargeskjema, inkludert gulfargen vist på bildet, og den får flere forandringer for 2018.

Stylingmessig merker man seg ny tank – direkte hentet fra Monster 1200. Ny hovedlykt er også på plass, og eksosanlegget har dobbel potte. Instrumentpanelet er nytt TFT og har mengder av informasjon, blant annet girindikator og drivstoff forbruk. Det viser også Ride Modes, ABS og Traction innstillinger – alt sammen en del av Ducati Safety Pack.

Motoren er den samme 821 cc store væskekjølte L-Twin med 108 oppgitte hestekrefter ved 9250 omdreininger. Med en vekt på under 200 kg, er det åpenbart at dette er en kjapp sykkel. For å ha bremser i pakt med ytelsen, har Ducati montert kraftige Brembo bremser.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse