Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ducati med radar foran og bak

4. november lanserer Ducati fjerde generasjon Multistrada. I tillegg til V4-motor vil den være første motorsykkel i verden med ny radarteknologi

Publisert:

4. november lanserer Ducati fjerde generasjon Multistrada. I tillegg til V4-motor vil den være første motorsykkel i verden med ny radarteknologi.

Tekst: Rolf W. Martinsen.

Foto: Ducati.

Ducati forteller på sin hjemmeside at nye Multistrada vil få en helt nyutviklet V4-motor som vil gi svært lave utslipp, uten at det vil gå på bekostning av krefter. Skal vi tro leverandøren vil adventurefolket få en miljøvennlig adventure-motorsykkel som leverer krefter som tidligere, og litt til. Ducati skriver at all informasjon om den nye motoren vil bli offentlig noen dager senere enn lanseringen.15. november er datoen vi vil bli oppdateret på motoren.

Nye Multistrada vil få en sensor foran og en sensor bak som sikrer mot farlige situasjoner. Den vil få adaptiv cruisekontroll, og sykkelen vil varsle deg om det kommer andre kjøretøy i blindsonen bak. Sensoren vil også varsle dersom kjøretøy nærmer seg bakfra i høy hastighet.

Annonse
Annonse