ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati med ny MotoGP-kåpe …

Ducati har lenge vært kjent for sin elegante linjeføring og udiskutabelt lekre italienske style. Når det gjelder MotoGP har imidlertid ikke fabrikken utmerket seg i så måte. Vi trodde det kulminerte i fjor med så mange vinger på kåpen at syklene minnet mest om Fokkeren til den Røde Baron. Da forbudet mot vinger kom, med henvisning til førernes sikkerhet ved krasj, var det håp om at estetikken ville gjøre seg gjeldende igjen. Vi tok feil! I årets løp på Brno har Ducati tatt frem en kåpe som mest

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ducati har lenge vært kjent for sin elegante linjeføring og udiskutabelt lekre italienske style. Når det gjelder MotoGP har imidlertid ikke fabrikken utmerket seg i så måte. Vi trodde det kulminerte i fjor med så mange vinger på kåpen at syklene minnet mest om Fokkeren til den Røde Baron. Da forbudet mot vinger kom, med henvisning til førernes sikkerhet ved krasj, var det håp om at estetikken ville gjøre seg gjeldende igjen. Vi tok feil! I årets løp på Brno har Ducati tatt frem en kåpe som mest av alt får sykkelen til å minne om en av disse froskene som blåser opp kinnene for å gjøre seg skremmende.

Formel 1 er kjent for å utstyre bilene med så mye vinger som reglementet tillater og helst litt til – Moto GP behøver ikke følge samme linje.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse