ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati live!

Det er ennå en stund til EICMA i Milano, og det er vel de færreste som kommer til å reise dit. Men, det behøver ikke betyr at du er avskåret fra å være virtuelt tilstede. Ducati har valgt å unngå det vanlige kaoset hvor de bare er en av mange pressekonferanser som bortimot drukner i oppstyret. For å sikre at de har verdens oppmerksomhet helt for seg selv kommer de til å streame sin lansering av 2019 modeller allerede på søndag 4 november. Tune in på Ducati.com søndag 4. nov. kl. 19.00 så kan du

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ennå en stund til EICMA i Milano, og det er vel de færreste som kommer til å reise dit. Men, det behøver ikke betyr at du er avskåret fra å være virtuelt tilstede.

Ducati har valgt å unngå det vanlige kaoset hvor de bare er en av mange pressekonferanser som bortimot drukner i oppstyret.

For å sikre at de har verdens oppmerksomhet helt for seg selv kommer de til å streame sin lansering av 2019 modeller allerede på søndag 4 november. Tune in på Ducati.com søndag 4. nov. kl. 19.00 så kan du følge lanseringen av nyhetene tilbakelent i stolen og få alt bokstavelig talt rett inn i stua.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse