ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati lanserer ny Multistrada V4 Pikes Peak

En enda heftigere utgave av den kjente «high end»-modellen av Ducati Multistrada Pikes Peak er nå lansert. Pikes Peak skiller seg fra vanlig Multistrada V4 S på en rekke områder, som gjennomgående omfatter bruk av hvassere og bedre komponenter. Pikes Peak har blant annet et 17 tommer forhjul og et smalere styre som gjør den mer leken og sportslig i kjørestilen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2021 kl 19:38

ANNONSE
Annonse

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

MC-avisa har testet 2021-modell Multistrada V4 S, og er mektig imponert over denne modellen som trolig er en av verdens mest sofistikerte serieproduserte motorsykler. Den nye utgaven av Pikes Peak er altså enda heftigere, sterkere og mer sportslig, og vi kan nesten ikke forestille oss hvor heftig og morsomt dette er.

Riktignok koster moroa ca. 379.000 kroner her i Norge, men da får du til gjengjeld noe av det mest sofistikerte materiellet som er tilgjengelig i markedet. Med 170 hk og 125 Nm må du ta et godt tak i førerkortet, for dette er «risky business». Her blir det ikke enkelt å holde seg på matta!

Pikes Peak har en sintere styrevinkel som selvfølgelig også bidrar til at styregeometrien blir enda morsommere. Sykkelen er lettere og det brukes mye karbon som også reduserer vekt. Listen over førerstøttesystemer er lang og krever nok at du setter deg godt inn i sykkelens tech-specs før du kjører av gårde.

Multistrada-serien utfordrer med dette absolutt alt rundt seg og har på mange områder kommet mye lengere enn konkurrentene sine. Her snakker vi om teknisk fullkomne maskiner. Pikes Peak er utvilsomt en motorsykkel for de spesielt interesserte, men disse har til gjengjeld veldig mye å glede seg til.

Ducati mener tydeligvis også selv at dette er bra saker og tilbyr en «4ever garanti» som 4 års garanti med ubegrenset kjørelengde. Det er bra.

Ducati lover at syklene vil være tilgjengelig hos forhandlerne i løpet av desember 2021, så gjenstår det å se hvor mange sykler forhandlerne velger å bestille!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse