ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati Diavel X

Denne Ducati-nyheten ble presentert på Eicma-messen, og publikum stemte den fram som "Best looking Bike" med over 60 % av de som stemte! Diavel X er en cruiser, som i følge Ducati, er så mye mer enn en cruiser. Når man ser på lista over tekniske spesifikasjoner, kan en forstå hvorfor. Den byr på teknologi som går langt ut over grensene for hva man forventer av en cruiser. 5000, 60 og 40 er tre tall som Ducati mener summerer Diavel X. 5000 er antall omdreininger da twin motoren gir maks drei

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Denne Ducati-nyheten ble presentert på Eicma-messen, og publikum stemte den fram som "Best looking Bike" med over 60 % av de som stemte!

Diavel X er en cruiser, som i følge Ducati, er så mye mer enn en cruiser. Når man ser på lista over tekniske spesifikasjoner, kan en forstå hvorfor. Den byr på teknologi som går langt ut over grensene for hva man forventer av en cruiser.

5000, 60 og 40 er tre tall som Ducati mener summerer Diavel X. 5000 er antall omdreininger da twin motoren gir maks dreiemoment som er 129 Nm. Vi nevner samtidig at topp effekt er 156 Hk. 60 er antall forskjellige konfigurasjoner som er på denne cruiseren. 40 er maks nedleggsvinkel, som er helt ekstremt i dette segmentet.

Motoren er en DVT 1262 cc Testeretta. Bremsingen er det Brembos M50 kalipere som tar seg av. Dempingen kan justeres både framme og bak. Du kan velge mellom tre kjøremappinger (Ride Modes). Den har Traction Control og cruise-kontroll for å øke sikkerhet og kjørekomfort. LED lys foran og bak sørger for at du ser og blir sett i trafikken. Instrument-displayet kommer med TFT-skjerm.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse