Annonse
Annonse
MC-avisa

Ducati avslutter 2019 med å toppe egen salgsstatistikk med 53.183 sykler

Ducati har levert sykler til ca. 90 land verden over i 2019, men Italia er fortsatt merkets beste marked. Kanskje ikke så merkelig når vi vet hvor kompatibelt merket og kultur faktisk er. Men Kina, Brasil, Spania og Frankrike har alle hatt en markant vekst og tar store jafs i salgsstatistikken. For åndre år på rad troner Panigale toppen av superbike-statistikken, og Ducati har aldri tidligere hatt så mange forhåndsbestillinger av en modell i denne klassen som med Panigale V4. I dette segmentet h

Publisert:

Ducati har levert sykler til ca. 90 land verden over i 2019, men Italia er fortsatt merkets beste marked. Kanskje ikke så merkelig når vi vet hvor kompatibelt merket og kultur faktisk er. Men Kina, Brasil, Spania og Frankrike har alle hatt en markant vekst og tar store jafs i salgsstatistikken.

For åndre år på rad troner Panigale toppen av superbike-statistikken, og Ducati har aldri tidligere hatt så mange forhåndsbestillinger av en modell i denne klassen som med Panigale V4. I dette segmentet har faktisk Ducati 25 % av markedsandelen, og det er imponerende. Modellene Hypermotard, Diavel og Multistrada gjør det alle bra og økningen er vesentlig.

Ducati har med 2019-tallene utvilsomt befestet seg som et premium merke, og de følger opp med å bygge ut forhandlernettet i 20 land.

Alt peker oppover for Ducati, og MC-avisa antar at 2020 blir et minst like bra år. Den nye Streetfighter V4 vil trolig alene løfte fabrikanten enda høyere!

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Nøkkelord

Annonse
Annonse