ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Draggin Jeans Rebel – ser ut som vanlig jeans

Rebel er en ny jeans fra velkjente Draggin Jeans. Denne buksen har, i motsetning til sine konkurrenter, ingen sømmer som avslører at det dreier seg om en MC-bukse – altså ingen sømmer på tvers. Buksen har bestått CE-tester både når det gjelder slitestyrke og rivestyrke, og er produsert under streng kvalitetskontroll for at buksen skal holde mål når det virkelig gjelder. Forsterkningen som sikrer at buksen holde mål er Kevlar og Dyneema – fibre som er anerkjent for sin styrke. Foret er mykt, pust

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Rebel er en ny jeans fra velkjente Draggin Jeans. Denne buksen har, i motsetning til sine konkurrenter, ingen sømmer som avslører at det dreier seg om en MC-bukse – altså ingen sømmer på tvers. Buksen har bestått CE-tester både når det gjelder slitestyrke og rivestyrke, og er produsert under streng kvalitetskontroll for at buksen skal holde mål når det virkelig gjelder.

Forsterkningen som sikrer at buksen holde mål er Kevlar og Dyneema – fibre som er anerkjent for sin styrke. Foret er mykt, pustende, fleksibelt og allergi-vennlig. Produsenten hevder at denne buksen er overlegen i forhold til konkurrenter med vevde eller strikke Kevlar alternativ.

Norsk importør er NorSafe AS.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse