ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Discover More – vinn en drømmetur

PRESSEMELDING OXFORD (16. mars 2017): "DISCOVER MORE – ta en prøvetur på en Touring-motorsykkel og vinn en drømmetur Det er på tide å “Discover More” om de nye Harley-Davidsons Touring-motorsyklene. Ta en prøvetur med en Touring og vær med i trekningen om en drømmetur. Opplev kraften og ytelsen til den nye Milwaukee-Eight® motoren Kjenn forskjellen med de nye demperene på alle Harley-Davidson Touring-motorsyklene. Harley-Davidson inviterer deg til Discover More 2017 - og gir deg samtidig sjansen

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

PRESSEMELDING OXFORD (16. mars 2017):

"DISCOVER MORE

– ta en prøvetur på en Touring-motorsykkel og vinn en drømmetur

Harley-Davidson inviterer deg til Discover More 2017 - og gir deg samtidig sjansen til å vinne en uforglemmlig opplevelse. Alt man må gjøre, er å ta en prøvetur med en ny Harley-Davidson Touring. Bestill prøveturen hos en autorisert forhandler mellom 15. mars og 15. mai 2017.

Harley-Davidson's 2017 Touring-serie tilbyr både fører og passasjer mer enn noen gang. Hver modell i serien er utstyrt med den fantastiske nye Milwaukee-Eight®-motoren som leverer mer kraft, mer fart og mer akselerasjon. Gjennom “Discover More” kan du nå oppleve oppgraderingen med den helt nye demperene, «Dual Bending Valve»-forgaffel og justerbare emulsjonsdempere bak samt ettrykks bagasjesystem og den klare i lyden i Boom™! Box Infotainment anlegget. Fra den tidløse klassiske Road King® og hot-rod bagger-inspirerte Street Glide® til den luksuriøse Ultra Limited® – det finnes en Harley-Davidson Touring-modell for enhver reise.

Gjennom “Discover More” kan du vinne en drømmetur

Ta en prøvetur på en Harley-Davidson® Touring-motorsykkel*. Du kan vinne 5000 EUR** til en drømmereise. For dette beløpet kan du sette sammen en tur for 2 personer slik det passer deg. Reise, hotell og leie av en Harley-Davidson motorsykkel, og resten i lommepenger.

  • Prøvekjøringer som blir forespurt mellom 15. mars 2017 og 15. mai 2017
  • ** Utgifter utover 5 000 EUR må dekkes av vinneren

Hvis du forsatt ikke har opplevd følelsen av en Harley-Davidson Touring-motorsykkel så er det på tide å finne ut mer - og kanskje vinne en opplevelse du aldri vil glemme. Les mer og bestill din prøvetur på h-d.com/discovermore (åpner i ny fane)."

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse