ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

DGR Oslo inviterer til fest på Aker brygge

The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) går av stabelen over hele verden førstkommende søndag. I Oslo vil ca. 200 motorsykler rulle inn på Aker brygge der det vil være rigget til med stands og scene. Tekst: Anders Eidevik. En høytidsdag: I løpet av årene løpet er blitt arrangert i hovedstaden, har det rukket å bli et årlig høydepunkt for mange. Ikke minst for hovedmannen bak DGR Oslo, René Zografos. – Dette er årets høydepunkt for oss som liker klassiske motorsykler. At vi kler oss opp og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) går av stabelen over hele verden førstkommende søndag. I Oslo vil ca. 200 motorsykler rulle inn på Aker brygge der det vil være rigget til med stands og scene.

Tekst: Anders Eidevik.

En høytidsdag:

I løpet av årene løpet er blitt arrangert i hovedstaden, har det rukket å bli et årlig høydepunkt for mange. Ikke minst for hovedmannen bak DGR Oslo, René Zografos.

– Dette er årets høydepunkt for oss som liker klassiske motorsykler. At vi kler oss opp og kjører stil fullt ut, gjør at vi får oppmerksomhet hvor hen vi kjører i Oslo. Mange har jobbet i måneder foran løpet med å mekke sykler, kjøpe nye deler, skaffe nytt antrekk, sy på tøymerker osv. For mange er dette blitt en livsstil. For oss som driver med klassiske motorsykler, er dette vår høytidsdag. På en måte vår egen 17.mai, forteller Zografos.

Folkefest på Aker brygge:

Årets DGS Oslo blir større enn noen gang. Selve løpet avslutter med at alle kjørende gentlefolks ruller inn på Aker brygge, og her fortsetter arrangementet – også for dem som ikke kjører selv.

– Alle er velkommen til Aker brygge. Der starer det kl. 12:00, mens nesten 200 motorsykler vil rulle inn en times tid etter det, sier Zografos. – Vi får også musikalske innslag på Aker brygge i tillegg til stands. Vi skal få innslag fra musikalen Optimist og fra en ung og lovende singer-songwriter som heter Inger Lovise. Dessuten kan man kjøpe DGR-effekter og vi skal ha loddsalg med fine premier.

Mer enn «bare» motorsykkelfest:

DGR er ikke bare et herlig skue med flotte klassiske eller retro motorsykler og førere kledd opp i finstasen. Det settes også søkelys på og samles inn penger til to viktige saker, nemlig forskning på protastakreft og menns psykiske helse. René forteller:

– Jeg fikk nettopp en e-post fra en som skulle kjøre med oss. Han måtte dessverre melde avbud fordi han måtte innlegges på sykehus for å få behandling av prostatakreft. Når man leser sånt, så gir det oss som arrangerer dette en drivkraft til å fortsette med arbeidet for menns helse. Det gir liksom mening, alt vi gjør.

Det er mulig å støtte arbeidet via Vipps-nummer 557982 (red. anm.).

Solid dugnadsånd og gode samarbeidspartnere:

Et voksende arrangement krever stadig mer planlegging, flere dugnadstimer og ikke minst gode samarbeidspartnere. René legger ned en imponerende innsats for å få gjennomført DGS Oslo, og står heldigvis ikke alene i arbeidet.

– Gutta har virkelig stått på for å snekre sammen et vellaget arrangement, og vi har flere påmeldte enn noen gang. TV2 Nyhetskanalen har akkurat bekreftet at de vil sende direkte fra DGR-dagen. Jeg må også nevne at vi har fått mye hjelp fra våre sponsorer i år. Jeg vil særlig takke Alf Graarud Motor i Sarpsborg som har kjørt en auksjon for oss i forkant av løpet. Alf Graarud vil også kjøre med oss på i løpet, i tillegg til at de vil være til stede på Aker Brygge, forteller Zografos.

MC-avisa vil selvsagt dekke årets The Distinguished Gentleman’s Ride i Oslo. Det vil bli lagt ut livestream og videoer fra løpet og fra Aker brygge. I tillegg kommer det omtale i nummer 10-2019. Så følg med på MCavisa.no og på vår Facebookside.

Vi ønsker René Zografos og resten av arrangørkomiteen lykke til med et flott og viktig MC-arrangement førstkommende søndag, og håper at mange møter opp, enten som flott pyntet førere eller på Aker brygge etter løpet!

Alle foto er hentet fra DGR Oslo sin Facebookside etter tillatelse.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse