Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Dette ble mitt høydepunkt i år – ny mulighet 2.–6. desember faktisk

Lyst på noen herlige kjøredager før jul? Unn deg selv litt ekstra nå – det har vært et krevende år! Jeg ble med på den første turen til MC Touring Norway og Perez MC Tours i slutten av oktober. En aldri så liten «MC-kjendis-tur» med Terje Bredal, Thor Liverød, Alexander Perez, Caroline Olsen og Runa Grydeland, for de som følger med i eteren.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Aleksander er stjerna

Aleksander Perez er stjerna i opplegget og skilter med en helt fantastisk lokalkunnskap om topografi, veier, opplevelser og utfordringer. Aleksander som selv er en svært dyktig fører tilpasser turen til ditt ferdighetsnivå og har som filosofi at alle skal utfordre seg selv, gjerne flytte grenser på eget nivå og føle mestring. Det bidro til at min opplevelse av turen ble helt fantastisk. Jeg har opplevd mye, flyttet grenser og lært enda mere.

En tur uten en kompetent guide er trolig lite verdt, og det holder på ingen måte at noen i følge har vært der tidligere – en gang i verden! Det blir neppe det samme som dette.

Deling av opplevelser og nye vennskap

Det spiller ingen rolle om du reiser alene eller sammen med venner. Ingenting er bedre enn å dele gleder og opplevelser med andre. I tillegg møter du mennesker du kanskje ikke har møtt før, og det etableres varige vennskap og bånd som handler om å dele felles interesser.

Go for it.

Runa Grydeland – kommer som ei kule

Jeg møtte Runa Grydeland på turen, en spennende kvinne som tok førerkort for motorsykkel i koronaåret 2020, for så å reise Norge på langs alene i år – fire hjørner av Norge på 30 dager. Runa representerer MC-bransjens fremtid og formidler aktivt i formatet til Instagram. Hun er uredd, nysgjerrig og dyktig, så følg med sammen med de 6000 andre følgerne hun har pr. i dag. Runa kommer vi til å se mye mer til i fremtiden.

Med spisskompetanse og kunnskap blir inntrykkene og opplevelsene store

Disse gutta vet hva de driver med, de kan touring, de kan grus og asfalt og de kan å skape opplevelser. Aleksander sin kunnskap og erfaring er et av de viktigste bidragene til min store kjøreopplevelse i Andalucía. Reisen til solkysten og Fuengirola er kort og enkel, og kjøreterrenget er helt fantastisk; kan ikke huske å ha kjørt rette strekninger. Fjellene er som i dine våteste drømmer, by og matopplevelsene på kvelden er fantastiske, og menneskene som jobber for at du skal få en fantastisk opplevelse er enda flottere. Ikke er det dyrt heller.

Full diskresjon etterleves.

Unn deg noe godt: Neste mulighet kommer allerede 2.–6. desember – god tur!

For mer informasjon se www.mctn.no, og påmelding kan gjøres på www.perez-mctours.com.

Annonse
Annonse