ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Der satt den!!

Kawasaki-fører Jonathan Rea er årets verdensmester i Superbike! Irlenderen har forsøkt i mange år, men mangelen på konkurransedyktig maskineri har gjort det vanskelig for ham. I følge Rea selv har han tidligere måttet kjøre så nær grensen at han faktisk ble redd – og det til tross ble det ingen tittel. Hondas Fireblade Superbike er på mange måter en suverent flott maskin, men har manglet det lille ekstra som skal til for å matche Kawasaki og til dels Aprilia. I årets sesong har Rea kjørt for K

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kawasaki-fører Jonathan Rea er årets verdensmester i Superbike! Irlenderen har forsøkt i mange år, men mangelen på konkurransedyktig maskineri har gjort det vanskelig for ham. I følge Rea selv har han tidligere måttet kjøre så nær grensen at han faktisk ble redd – og det til tross ble det ingen tittel. Hondas Fireblade Superbike er på mange måter en suverent flott maskin, men har manglet det lille ekstra som skal til for å matche Kawasaki og til dels Aprilia.

I årets sesong har Rea kjørt for Kawasakis team sammen med Tom Sykes og der har han virkelig vist hva han duger til. Tittelen var Reas allerede etter fjerdeplassen i første løp på søndag 20. september – selv om det da fremdeles var hele 5 løp igjen å kjøre. Det må vel være det som kalles å vinne overbevisende!!

Det er bestandig noe spesielt når en som har kjempet lenge endelig lykkes og det var tydelig både på Rea og teamet at seieren smakte mer enn godt!

Vi gratulerer Rea med VM-tittelen og takker for en sesong hvor han til tider har vært dominerende og vist kjøring i ypperste klasse.

Godt jobbet!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse