ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Den ultimate MC-videoen

Hvis du har lyst til å finne ut hva som er essensen av retrobølgen som ruller gjennom MC-verdenen, kan det være at den flotte videoen gir deg et dypere innblikk. Den er laget av et firma som heter BAAK, og de produserer spesiallagede deler for en rekke motorsykler – fra Triumph til Moto Guzzi. Et kjapt besøk på nettsiden deres – www.baakmotocyclettes.com – er nok til å overbevise om at de arbeider med å komme tilbake dit hvor opprinnelig, ekte MC-glede en gang var. Det er et sted mange ønsker

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvis du har lyst til å finne ut hva som er essensen av retrobølgen som ruller gjennom MC-verdenen, kan det være at den flotte videoen gir deg et dypere innblikk. Den er laget av et firma som heter BAAK, og de produserer spesiallagede deler for en rekke motorsykler – fra Triumph til Moto Guzzi.

Et kjapt besøk på nettsiden deres – www.baakmotocyclettes.com – er nok til å overbevise om at de arbeider med å komme tilbake dit hvor opprinnelig, ekte MC-glede en gang var. Det er et sted mange ønsker å komme til, skal en dømme etter salget av retrosykler.

Videoen vi har linket til i avspilleren under er en av de flotteste MC-videoer hittil, kanskje til og med DEN flotteste. Den fortjener en skjerm med høy oppløsning!

[Video mangler etter import...]

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse