ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

De norske herrene på Trial VM lag kom på 5. plass

På bildet fra Venstre: Landslags sjef Marius Dammyr, Mats Nilsen, Marc Riba (minder), Sondre «Gekko» Haga, Jarand Mathias Vold Gunvaldsen og Joa Hindren (Trener). Foto: Marlene Bergby - Team Gekkotrial

Det norske herrelandslaget i Trial, bestående av Jarand Mathias Vold Gunvaldsen fra Lillesand, Mats Nilsen og den nybakte verdensmesteren Sondre «Gekko» Haga som begge er fra Riska i Sandnes tok en 5. plass på Lag VM som ble kjørt på Monza banen utenfor Milano i Italia.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2022 kl 12:22

Pressemelding fra Team Gekkotrial
Motorsykkelsport, VM Lag (utendørs)
25. september 2022

Det norske herre laget fikk det ikke til å fungere på første runden
-På første runden i dag var det dessverre alt for dårlig kjøring på det glatte føret. Vi hadde 85 prikker på første runden og kjørte oss ned til 31 på andre runden. Det sier vel det meste om at vi ødela sjansene våre allerede på første runden. På runde to så slo vi Frankrike og var bare 12 prikker bak England så det er ikke tvil om at 2. runden vår var enormt mye bedre og vi er godt forøyde med den , sier Sondre «Gekko» Haga.

Det norske mixed laget tok sølv
-Det norske mixed laget bestående av Seline Meling fra Riska i Sandnes og Andreas Jørgensen fra Grimstad tok et fantastisk sølv i den nyopprettede klassen TDN Challenge. En meget bra prestasjon, sier Martin Haga

Det norske damelaget laget tok fjerdeplass
-Det norske damelaget laget der Ingveig Håkonsen fra Skiptvedt, Huldeborg Barkved fra Tau og Erika Melchior fra Valldal kjører tok en fjerdeplass.

Neste løp for Sondre er X-Trial VM (innnendørs) i Andorra om 14 dager
-Nå er det hjem til Basen utenfor Barcelona og trene i 2 uker for å være best mulig forberedt til å kjøre det avsluttende løpet i X-Trial VM serien. Det er alltid kjekt med X-Trial. Det blir mye mer trøkk fra publikum når vi kjører inne. Nivået på seksjonene er også skyhøyt der. Jeg gleder meg, sier Sondre «Gekko» Haga.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse