ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

De Historiske Hotel og Spisesteder satser knallhardt på motorsyklisten

Denne uken hadde de Historiske Hotel og Spisesteder (DHHS) sitt årsmøte på Sundvollen og her ble grunnlaget for en viderføring og knallhard satsning på motorsy

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Denne uken hadde De Historiske Hotel og Spisesteder (DHHS) sitt årsmøte på Sundvollen, og her ble grunnlaget for en viderføring og knallhard satsning på motorsykkelsegmentet lagt inn som en del av kjedens strategi, og dette er veldig viktig.

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Kjedens direktør Nils Henrik Geitle er en fantastisk pådriver for dette arbeidet, og han er langsiktig i sin satsning som nå omfatter HUBriding, Highriding og en videreutviklingen av kjedens fordels-app.

Arbeiedet med Straandtreffet og årets lansering av HUBriding.no har skapt et stort engasjement, og motorsyklisten ser så definitivt ut til å elske det Lars Arne og Katrine Straand har lagt til rette for i Telemark. Hotellkjeden DHHS har jobbet med dette segmentet i tre år og «stepper» altså nå opp. Det skal bygges flere HUBriding-ruter for flere segmenter, og det lanseres i tillegg en nytt Highriding-konsept som byr på rundreiser og kortferier i hotelkjedens rike.

Hotelkjeden etablerer også i disse dager en samarbeidsavtale med MC Touring Norway med Terje Bredal i spissen, og dette vil trolig bli en svært verdifull kombo som kommer motorsyklisten til nytte. Nestoren Bredal både kan og forstår motorsykkelsegmentet svært godt og har svært verdifull kunnskap og erfaring som ballast.

Arbeidet med å utvide konseptets utbredelse har allerede startet i Rogaland, og i neste uke starter Røros Hotell med oppgjøring av ruter for gruselskerne. Motorsyklisten er en ettertraktet gjest i denne kjeden som gjør alt de kan for å tilrettelegge godt for tohjulingene. Straand Hotel i Vrådal har tatt plassen som HUB også i denne sammenheng, og de har etablert et eget team som skal dele kunnskap og erfaring med det andre hotellene. Så neste år vil arbeidet med HUBriding og Highriding fortsette til fordel for alle oss som reiser på to hjul og som er bitte litte granne interessert i luksus og det gode liv!

For mer informasjon følg med på HUBriding.no og Dehistoriske.no.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse