ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

De Historiske har lagt godt til rette for motorsykkelister med egen App

Hotellkjeden De Historiske omfatter ca. 100 hotell og spisesteder over det ganske land. Fellesnevneren er at de alle byr på spesielle opplevelser og et særpreg som ofte ikke kan kopieres, de er rett og slett spesielle. Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl. I 2017 tok hotellkjedens direktør Nils Henrik Geitle kontakt med Eirik Nilsen Fosse for å høre om det ville være mulig for et studentmiljø å lage en App som betjener kundene gjennom et fordelsprogram. Appen skulle gi riktig informasjon og pakk

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hotellkjeden De Historiske omfatter ca. 100 hotell og spisesteder over det ganske land. Fellesnevneren er at de alle byr på spesielle opplevelser og et særpreg som ofte ikke kan kopieres, de er rett og slett spesielle.

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

I 2017 tok hotellkjedens direktør Nils Henrik Geitle kontakt med Eirik Nilsen Fosse for å høre om det ville være mulig for et studentmiljø å lage en App som betjener kundene gjennom et fordelsprogram. Appen skulle gi riktig informasjon og pakketilbud til kundegruppene, og MC-folket var definitivt en av disse.

Timingen var bra for Eirik Nilsen Fosse som i 2016 hadde startet selskapet BustByte sammen med Michael McMillan og Thor Even Tutturen.

Dette er et ungt og fremadstormende gründermiljø bestående av meget kapable skarpskaller. Den våkne leser husker kanskje saken om Michael McMillan som sammen med BustByte fant sikkerhetshuller i NTNU sitt datasystem og lett kunne ha endret karakterer i kunnskapsinstitusjonens e-læringsplattform. BustByte har senere blitt viktige rådgivere for politietaten, reiselivsbransjen, media og bank/finans, hvor de blant annet jobber med analyseverktøy. Dette er med andre ord skikkelig kapable typer.

Butsbyte leverte en prototype til De Historiske i januar 2018, og forbedringer ble gjort utover våren før lansering 1. oktober 2018.

Appen kan lastes ned på De Historsike.no og leverer følgende tjenester:

1. Styring av bonusprogrammet for gjestene

2. Hver 5. natt gir en gratis overnatting

3. Støtte til hotellbooking

4. Tilbud til kundegruppene (husk å krysse av for MC-gruppe)

Bustbyte har brukt «geofence teknologi» i appen, og dette gjør det mulig for kjeden å levere gode tilbud og veivisning til kundegruppene som beveger seg inn i bestemte geografiske områder.

Appen er altså tilpasset deg og dine behov og har selvfølgelig som målsetning å tilrettelegge for nye viktige kundegrupper. MC-bransjen i Norge, som totalt omfatter ca. 165.000 mennesker med førerkort, er definitivt en slik gruppe, og det er viktig at du som fører eller passasjer krysser av på denne gruppen i Appen, da blir du oppdatert med riktig informasjon og riktige tilbud.

Hotellkjedens direktør Nils Henrik Geitle er svært opptatt av kundens opplevelse av kvalitet og service, og ønsker derfor å videreutvikle appens funksjoner og tjenester. For oss MC-folk vil det sannsynligvis bety navigasjonsfasiliteter, ruteplanlegging, kjørelogg og kampanjestyring tilpasset motorsyklistens behov.

Ferien står for døren, og her er det mye som kan oppleves, så last ned Appen. De Historiske leverer service og gode matopplevelser i historiske rammer. Utrolig mye flott.

Vær nysgjerrig, her er det mye av interesse for MC-folket.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse