ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Datoer for MC-messen 2019 er satt

Hvert annet år samles MC-bransjen til en helg med spektakulære opplevelser, nyheter, trender, kunnskap og erfaringer. Nå er datoene satt for MC-messen 2019 på Norges varemesse i Lillestrøm. Tommy Larsen, prosjektleder for MC-messen, sier i en pressemelding fra Norges varemesse: «Den store innendørs MC-messen som arrangeres hos Norges Varemesse skal gå av stabelen 29.-31. mars 2019. - Avtalen med Motorsykkel Importørenes Forening (MCF) er på plass og vi gleder oss til å sette i gang arbeidet med

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvert annet år samles MC-bransjen til en helg med spektakulære opplevelser, nyheter, trender, kunnskap og erfaringer. Nå er datoene satt for MC-messen 2019 på Norges varemesse i Lillestrøm.

Tommy Larsen, prosjektleder for MC-messen, sier i en pressemelding fra Norges varemesse: «Den store innendørs MC-messen som arrangeres hos Norges Varemesse skal gå av stabelen 29.-31. mars 2019. - Avtalen med Motorsykkel Importørenes Forening (MCF) er på plass og vi gleder oss til å sette i gang arbeidet med messen.»

Les mer på MC-messens nettsider.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse