ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Dakar Rally avsluttet med britisk seier

Red Bull KTM-fører Sam Sunderland ble historisk da han, som første brite siden racets begynnelse i 1979, vant sammenlagt. Sunderland begynte siste dag med en solid ledelse på over en halvtime til teamkameraten Matthias Walkner, en ledelse han tok vare på ved en rolig gjennomkjøring av siste dags korte spesialetappe. For Sunderland var det viktigere å komme trygt i mål og sikre sammenlagtseieren enn å ta sjansen på å havarere. Resultatet ble en sjetteplass på siste etappe. Walkner tok vare på and

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Red Bull KTM-fører Sam Sunderland ble historisk da han, som første brite siden racets begynnelse i 1979, vant sammenlagt.

Sunderland begynte siste dag med en solid ledelse på over en halvtime til teamkameraten Matthias Walkner, en ledelse han tok vare på ved en rolig gjennomkjøring av siste dags korte spesialetappe. For Sunderland var det viktigere å komme trygt i mål og sikre sammenlagtseieren enn å ta sjansen på å havarere. Resultatet ble en sjetteplass på siste etappe.

Walkner tok vare på andreplass – en plassering som aldri var truet – mens Garard Farres klarte å sikre seg den siste plassen på podiumet fra Adrian van Beveren med 50 sekunders forsprang etter 32 timers racing. Vi gratulerer KTM og Sunderland med seieren. For KTM en av mange, for Sunderland den første britiske.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse