ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

CBP satser videre på turarrangementer og bygger videre på storsuksessen CBP’s Rebustur

Pressemelding, CBP AS. CBP AS, forhandler og leverandør av blant annet KTM, Honda, Triumph, Indian og Polaris, fortsetter satsingen videre på arrangerte MC-turer etter en meget vellykket Rebustur 11.–13. juni 2021. CBP har de siste tre årene arrangert både faste onsdagsturer, demoturer på torsdager, søndagsturer og helgeturer. Nytt i år er CBPs rebustur med Thomas Hailand og Knut Arild Refsdal fra CBP i spissen. Den første rebusturen ble avholdt helgen 11.–13. juni, med base på Notodden Camping.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, CBP AS.

CBP AS, forhandler og leverandør av blant annet KTM, Honda, Triumph, Indian og Polaris, fortsetter satsingen videre på arrangerte MC-turer etter en meget vellykket Rebustur 11.–13. juni 2021.

CBP har de siste tre årene arrangert både faste onsdagsturer, demoturer på torsdager, søndagsturer og helgeturer. Nytt i år er CBPs rebustur med Thomas Hailand og Knut Arild Refsdal fra CBP i spissen. Den første rebusturen ble avholdt helgen 11.–13. juni, med base på Notodden Camping. Deltagerne stilte opp med alt fra R-sykler og nakensykler til adventure og tursykler.

– Vi annonserte med 20 plasser og endte opp med å være 21 deltagere. Vi valgte å være forsiktige med tanke på antall plasser nå i begynnelsen, både for å klare å ta hensyn til Corona-restriksjoner og for å lære litt hvordan vi skal gjennomføre helgen, sier Thomas Hailand som har stått for planleggingen av arrangementet.

Febrilsk googling ved post 1.

Rebusturen ble gjennomført som en helgetur for å få til litt sosialt på kveldene med grilling og skravling, samt «teambuilding» innenfor lagene, mens selve rebusløpet ble gjennomført på lørdag med avreise og ankomst på Notodden. Deltagerne ble delt inn i fire lag med fem deltagere pr. lag. Turen besto av åtte poster fordelt utover 35 mil, med forskjellige oppgaver; både «enkle» spørsmål og oppgaver som skulle utføres.

– Vi valgte å bruke en app til selve rebusen som fungerte helt utmerket til formålet. Turen ble lagt opp i appen med åtte poster, hvor man kun får opp første post ved avreise. Når man kommer frem til posten, dukker det opp en oppgave og neste post. På den måten vet ingen av deltagerne eksakt hvor de skal, men de får opplyst på forhånd hvor lang ruten er totalt. Vi tok også jobben med å gjøre litt undersøkelser om deltagerne på forhånd, slik at vi så godt det lot seg gjøre, kunne sette opp lagene med folk som passer sammen, forteller Thomas.

Her ved lunsj på post 4 i Rauland.

Rebusen ble startet kl. 09.00 på lørdag, og deltagerne var tilbake på Notodden ca. kl. 18:00 samme kveld. Det ble da tatt en opptelling av poeng og avholdt premieutdeling, før grillen ble tent og pølsene kranglet om plassen. Alle fikk deltagerdiplom, t-skjorte med egen logo for rebusturen, klistremerke og mer. Premiene til vinnerlaget ble sponset av Duell og Norsafe, og vinnerlaget var mer enn fornøyd!

– Vi har fått veldige gode tilbakemeldinger fra samtlige som var med på turen. Så selv om vi hadde planlagt å denne turen en gang årlig, har vi nå begynt planleggingen av en tur til i august. Her kommer vi til å øke antallet plasser, og vi leter etter en ny plass for gjennomføringen, samt ny rebus på nye veier, men ellers vil arrangementet bli gjennomført på samme måte.

Knut på vei til post 3 for å følge med på lagene når de kommer.

CBP ser verdien av å kunne tilby slike arrangement for både eksisterende og nye kunder, og kommer til å satse videre på dette konseptet. Det har blitt opprettet en egen Facebook-side for konseptet, CBP’s Rebustur (facebook.com/rebustur), hvor turene blir annonsert og bilder og oppsummering blir lagt ut. Påmelding gjør man på SBP sine nettsider, cbp.no/eventer, når arrangementet blir lagt ut. Det er nå lagt ut nærmere 200 bilder fra turen i juni, og bildene taler for seg selv, dette var en suksess!

Lag nr 3 på junituren ved Vemork.

– Nøyaktig hvor vi ender med å ha base og hvor vi kjører rebusturen, vet vi ikke enda, men vi har en liste over steder vi skal sjekke ut i løpet av uken, så arrangementet blir nok lagt ut offentlig i løpet av noen få uker. Vi ønsker oss et utgangspunkt med litt bedre fasiliteter uten at det nødvendigvis blir dyrere for deltagerne, da litt av konseptet med dette arrangementet er at det skal være billig å være med, sier Knut Arild Refsdal.

Oppgaven ved post 7 var å vasse til knerne, men noen valgte å ta den hele veien!

Listen over alternative baser og kjøreområder er lang, så Thomas og Knut vil bruke uken på å befare både boplasser og rebusrute, samt lage ny rebus med oppgaver og utfordringer. Så fort planleggingen har kommet så langt at plass og dato er sikret, så vil arrangementet bli lagt ut både på nettsidene til CBP og på Facebook. Det er allerede en del forhåndsbestilte plasser på neste tur, noe som er nok en bekreftelse på at arrangementet var populært og kommer til å vokse i årene fremover!

Thomas med lag nr. 3, vinnerlaget.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse