Annonse
Annonse
MC-avisa

CBP AS i Skien har utvidet butikken

CBP er blant Norges største forhandlere, og de har i løpet av vinteret utvidet sine salgslokaler i sin butikk i Skien. Her finner du et utrolig utvalg av KTM, Honda, Indian, Suzuki og MV motorsykler og Polaris ATV/snøscooter. CBP AS eier bygget selv og har nå utvidet sine salgslokaler. Det er rett og slett imponerende det som eierne Thore Slettetveit og Harley "Mygger's" Davidsen har fått til. De eier også bygget til butikken. Nytt for året er at det nå er Morten Jensen som har blitt daglig le

Publisert:

CBP er blant Norges største forhandlere, og de har i løpet av vinteret utvidet sine salgslokaler i sin butikk i Skien. Her finner du et utrolig utvalg av KTM, Honda, Indian, Suzuki og MV motorsykler og Polaris ATV/snøscooter. CBP AS eier bygget selv og har nå utvidet sine salgslokaler.

Det er rett og slett imponerende det som eierne Thore Slettetveit og Harley "Mygger's" Davidsen har fått til. De eier også bygget til butikken. Nytt for året er at det nå er Morten Jensen som har blitt daglig leder i firmaet. Vi ønsker CBP lykke til med årets sesong og ombyggingen! Nå håper vi at snøen forsvinner fort i hele landet, slik at årets sesong kan starte skikkelig!

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse