Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Caroline Pettersen – Motocross mot Korona

Hva gjør man når korona inntreffer akkurat når man er i sin beste form og har store planer? Vel, man gjør det nest beste, man kjører og trener fordi det er gøy. Dette er i hvert fall oppskriften motocrossfører Caroline Pettersen fra Bærum lagde for seg selv.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 16.02.2021 kl 14:15

Tekst: Pål Magnussen (pressemelding).

Foto: Privat.

Caroline hadde akkurat rukket å finne seg til rette i USA i fjor på denne tiden. Hun hadde avtale om å kjøre for et amerikansk team og skulle kjøre utvalgte løp i motocross-serien der. Hverdagen besto for det meste av å stå opp, trene med flere av proffene der borte og se frem mot at serien skulle starte. Men slik gikk det jo ikke, for alt stoppet opp av viruset, og verden har aldri blitt den samme. Hun kom seg heldigvis hjem til Norge, delvis blakk, da alt var satset på USA-oppholdet, og lei seg fordi momentet hennes stoppet så brått opp.

Men det er i sånne øyeblikk noen viser indre styrke og ikke gir opp. Caroline er ikke interessert i å kaste bort noe som helst av alle de uendelig mange timene hun har brukt på treningsbanen hos klubben sin Lier Motorsportklubb, på treningssenteret og i bil sammen med sin far på vei til et løp i Norge, Sverige eller en annen forglemt flekk her på jorden der et motocrossløp ble avholdt. Derfor gikk hun for alternativ to; hun kjører fordi det er dette hun liker, det er motorsykkelen som får henne til å smile hver dag.

Og nei, hun har absolutt ikke noen planer om å legge drømmene bort. Hun satser selvfølgelig på meget gode plasseringer i NM, SM og en rekke andre serier i år. Hun har fått ny trener og flere folk rundt seg, så man skal ikke se bort ifra at dette kan nå langt. Men viktigst av alt for bærumsjenta er gleden og at dette skal være gøy!

Annonse
Annonse