Annonse
Annonse
MC-avisa

Caroline er tilbake på sykkelen!

Pressemelding, Caroline Olsen. Jeg er tilbake på sykkelen denne helgen under NM på Rudskogen! Det er med en god miks av følelser jeg igjen stiller meg på startplata; deja Vu, glede, forventninger og nervøsitet. Hvor mange ganger har jeg ikke skrevet om et comeback tidligere? Jeg har slått meg til ro med ny jobb på Speed Motorcenter i Sandefjord, og for første gang på mange år er jeg mer hjemme enn jeg er på reise i løpet av året.

Publisert:

Pressemelding, Caroline Olsen.

Jeg er tilbake på sykkelen denne helgen under NM på Rudskogen!

Det er med en god miks av følelser jeg igjen stiller meg på startplata; deja Vu, glede, forventninger og nervøsitet. Hvor mange ganger har jeg ikke skrevet om et comeback tidligere? Jeg har slått meg til ro med ny jobb på Speed Motorcenter i Sandefjord, og for første gang på mange år er jeg mer hjemme enn jeg er på reise i løpet av året. Jeg liker min nye tilværelse, men det har hele tiden vært noe som mangler… Jeg er veldig klar for å få litt action tilbake i hverdagen!

Stein Cato Ringstad, Speed Motorcenter og Yamaha Skandinavia har gjort det mulig for meg å teste formen, helt uten press om å prestere. Ønsket har vært å finne tilbake til gleden med å kjøre motorsykkel, og hvis formen tillater det, kjøre noen løp. Da jeg deltok på min første treningssamling på Vålerbanen 1 og 2.mai, da var det 1 år og 9 måneder siden jeg kjørte motorsykkel sist. Det gikk ekstremt sakte i begynnelsen, men med gode og tålmodige folk rundt meg har tempo sakte men sikkert blitt bedre.

Jeg har aldri hatt et så langt opphold fra motorsykkelkjøringen og er forberedt på at det kan ta litt tid å komme tilbake i godt gammelt driv. Helgens NM runde blir en god test for både kropp og hodet. Jeg går inn med lave skuldre og vet at kroppen ikke fungerer optimalt helt enda, men det skal ikke hindre meg i å ha 100% innsats når jeg først stiller til start.

Jeg har samlet teamet fra de gode gamle dagene; powercouple Chris og Anita Sæter var med meg i 2011 og 2012 når vi tok gull i NM, sølv i SM og bronse i Nordisk mesterskap, de er med som mekanikere og har vært helt avgjørende for avgjørelsen om å fortsette kjøringen. Geir Hestmann har bygget motorene mine i alle år og er med på laget også i år. Plassen Roadracing Team har etter 17 år byttet fra Ducati til Yamaha og det var naturlig å samarbeide med samboer og Superbike fører Ole Bjørn Plassen. Teamet har blitt ytterligere styrket med Glenn Ellingsen fra Muskel og Velværeklinikken og mentaltrener Tomas Myklebust. Jeg vil også takke Gummisentralen som hjelper med Pirelli dekk, Jensen & Scheele bil, SPS, Skilt Design og BikePort for støtten.

Jeg vet ikke hva som venter eller hvordan kroppen vil fungere, men roadracing er min store lidenskap og jeg er overlykkelig over å være tilbake på 2-hjul! Kommende helg blir tøff, men jeg håper på god progresjon utover i sesongen.

Terminliste 2021:

25-27.juni – Rudskogen

06-07.juli – ACR, Mo i Rana

21-22.August – Vålerbanen

Jeg gleder meg til å kjøre på hjemmebane og takknemlig for muligheten til og atter en gang kjøre med venner og familie på tribunene. Jeg er klar for utfordringen og vil gi 110% som alltid!

NB! Til info så vil tribuner være åpne for publikum kommende helg, men pit-området er stengt for alle som ikke er registrert. Er du under 20år, har dokumentasjon på at du har mottatt første vaksine for mer enn tre uker siden eller er fullvaksinert får du allikevel adgang til hele området.

NM Veka starter sendingene i morgen på NRK, og lørdagens to løp i Superbike og Superstock 600 (min klasse) sendes direkte på statskanalen.

www.nm-veka.no/mesterskap/sarpsborg-2021

0930 - Superstock 600 race 1

1015 – Superbike race 1

1210 – Superstock 600 race 2

1305 – Superbike race 2

Takk for all støtte.

Mvh Caroline Olsen

www.carolineracing.com

www.facebook.com/racingcaroline

Instagram: carolineracing

Annonse
Annonse