ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

California Superbike School til Skandinavia

California Superbike School etablerer seg i Skandinavia fra sesongen 2017. Det er planlagt skoledager i Norge, Sverige , Danmark og Finland. Fra CSS sin nettside: "Velkommen til den Skandinaviske avdelingen av California Superbike School. California Superbike School har en svært fungerende, trinnvis metode for trening av motorsykkelførere i svingteknikk. Vi har blitt anerkjent over hele verden, på fire kontinenter, fordi vårt system for trening fungerer og førerene drar stor nytte av treninge

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

California Superbike School etablerer seg i Skandinavia fra sesongen 2017. Det er planlagt skoledager i Norge, Sverige , Danmark og Finland.

Fra CSS sin nettside:

"Velkommen til den Skandinaviske avdelingen av California Superbike School.

California Superbike School har en svært fungerende, trinnvis metode for trening av motorsykkelførere i svingteknikk. Vi har blitt anerkjent over hele verden, på fire kontinenter, fordi vårt system for trening fungerer og førerene drar stor nytte av treningen.

Superbike School programmet har blitt videreutviklet, basert på erfaringer fra reelle racingførere og deres utallige suksesser, på å overvinne sine usikkerheter, og erstatte dem med kunnskap og dyktighet."

Klikk her for å gå til deres nettside (åpner i ny fane).

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse