Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Bullfighter Oslo med ny butikk og lager

Det er en munter gjeng som jobber hos Bullfighter Oslo. Her avbildet foran den nye disken. Fra venstre: Julie Krogh Spolén, Christoffer Hoddevik, Espen Eriksen, Joakim Gôthberg, Aleksander Vikan Vangsøy og Pernille Etland. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Bjørn Edsem Høyer, Kristoffer Augbo, Karoline Trangsrud og Herman Holum.

Bullfighter har de siste årene blitt en av de store på MC-bekledning og utstyr i Norge. De har flere forhandlere for sine produkter rundt om i landet, samt to butikker i Oslo og Liertoppen. I høst og vinter har de utvidet både butikk og lager i Oslo-butikken som ligger i MC-klyngen på Alnabru. Firmaet ble startet av Kåre Høyer i 1990, og det er nå sønnen Bjørn Edsem Høyer som driver butikken. (PS: Etter at denne artikkelen ble skrevet, har Bullfighter også åpnet ny shop-in-shop-butikk på Big Twin på Råde.)

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2022 kl 11:57

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik

Denne artikkelen var en del av artikkelserien «Vi tar pulsen på MC-bransjen» i MC-avisa nr. 3-22.

Bullfighter Oslo ligger på veien mellom Alnabru og Kalbakken. Det er en imøtekommende betjening som tar deg imot når du kommer inn i den nye butikk og lager på ca. 1500 kvadratmeter. De har brukt tiden for sesongen bra, og det er en helt ny hjelmavdeling med et vell av LS2, Bandit og Scorpion-hjelmer. Bullfighter er størst på hjelm i Norge og solgte i fjor 11.000 LS2-hjelmer gjennom sine forhandlere.

Pernille Etland viser frem noe av dameutvalg hos Bullfighter.

Dameklær, Kingsize og utstyr til barn

Siden Bjørn er syk bår vi er innom den nye butikken, er det Pernille Etland som viser oss rundt. Pernille er en ivrig motorsyklist og kjører NM-runder i roadracing, nå gjør en voksende mage at årets sesong blir spolert. Pernille har vært en av driverne på at Bullfighter også har stort utvalg av dameklær i sin portefølje.

– Passform, utseende og godt utvalg, det er det viktigste for meg når jeg selv skal kjøpe MC-bekledning, sier Pernille. – Jeg mener at vi også har et godt utvalgt av sikkerhetsutstyr til motorsykkeldamene. I dag utgjør kvinner ca. 20–25 % av kundene våre, og det er en stor økning fra jeg startet i Bullfighter til nå i andel dameklær. Denne utviklingen er gøy å være med på, fortsetter Pernille.

Bullfighter har også en stort utvalg for de som trenger flere ”X” i størrelsen i kjøreutstyr, som de kaller Kingsize, samt kjøreutstyr til barn.

Bullfighter har utenom egne merkevarer også import av merkevarer som LS2 hjelmer, Alpinestars, Richa og Sweep kjøreutstyr, Falco og Alpinestars støvler, Midland intercom med mye, mye mer. Sjekk utvalget på deres egen nettside bullfighter.no

Nyhet i år: En helt ny hjelmavdeling har sett dagens lys!

Trend og sikkerhet

På spørsmål om hva Bullfighters kunder ønsker, var Bjørn i et tidligere intervju klar. – Akkurat som på nysalget av MC de siste årene, er det touring/adventure eller urban/casual (street) som gjelder.

Det er tydelig at Bullfighter ikke sover i timen når det gjelder trend og mote, og fargepaletten som møter meg i de ulike hyllene og reolene stemmer godt med det som er «in» i 2022.

– Det må også nevnes at i takt med skjerpede krav for å få CE-godkjenning, så har våre egenproduserte produkter også blitt sikrere. Jeg jobber ut fra mottoet «billig, men ikke billig dritt». Selv om mange, særlig de yngre og mer urbane kundene, foretrekker MC-bekledning som ikke ser ut som MC-bekledning, skal kundene våre være trygge på at et tilfredsstillende sikkerhetsnivå er ivaretatt, forteller Bjørn.

Annonse
Annonse