ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Bullfighter har utvidet salgslokalene på Alnabru

Pernille Etland, Bjørn Høyer, Herman Holum, Espen Eriksen og Christoffer Hoddevik i den nye avdelingen.

Bullfighter har akkurat utvidet sine salgslokaler på Alnabru, og de har nå gitt hovedsegmentene urban/casual og touring/adventure hvert sitt rom. Selv om butikklokalene er stengt for kunder, har de ansatte mer enn nok å gjøre.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Anders Eidevik.

Det var en munter kohort som tok meg imot på Bullfighter sitt hovedsete i Nedre Kalbakkvei 88 på Alnabru i Oslo. Daglig leder Bjørn Høyer gleder seg til å vise kundene den nye urban/casual-avdelingen de har fått på plass, så snart smittetrykket i hovedstaden har avtatt og det igjen er tillatt å holde åpent for publikum.

Trend og sikkerhet:

På spørsmål om hva Bullfighters kunder ønsker, er Bjørn klar. Akkurat som på nysalget av MC de siste årene, er det touring/adventure eller urban/casual (street) som gjelder. Det er tydelig at Bullfighter ikke sover i timen når det gjelder trend og mote, og fargepaletten som møter meg i de ulike hyllene og reolene stemmer godt med det som er «in» i 2021.

Herman viser et eksempel på en casual kombinasjon.

– Det må også nevnes at i takt med skjerpede krav for å få CE-godkjenning, så har våre egenproduserte produkter også blitt sikrere. Jeg jobber ut fra mottoet «billig, men ikke billig dritt». Selv om mange, særlig de yngre og mer urbane kundene, foretrekker MC-bekledning som ikke ser ut som MC-bekledning, skal kundene våre være trygge på at et tilfredsstillende sikkerhetsnivå er ivaretatt, forteller Bjørn.

Espen og de andre ansatte kan glise over at det ble solgt over 9000 LS2-hjelmer i 2020.

Imponerende vekst:

Bjørn tok over som daglig leder i farens bedrift i 2014, og det med en fersk bachelorgrad i økonomi- og administrasjon på innerlomma. Det er ikke annet enn imponerende å se hvor godt dette generasjonsskiftet har gått. Bullfighter kan i dag skilte med blant annet 15 forhandlere landet rundt og ca. ti tusen solgte MC-hjelmer i fjor. Det siste gjør dem anslagsvis til Norges største på MC-hjelmer.

Pernille viser fram den ene av to dameavdelinger hos Bullfighter på Alnabru.

Voksende utvalg for damene:

– Passform, utseende og godt utvalg, det er det viktigste for meg når jeg selv skal kjøpe MC-bekledning, sier Bullfighters Pernille Etland. – Jeg mener at vi har et godt utvalgt av sikkerhetsutstyr til motorsykkeldamene, ikke minst når det kommer til jeans og skinnklær. Sko-utvalget for damer begynner å komme seg, og i tillegg så har vi tilgang til dame-kolleksjonen til Alpinestar. I dag utgjør kvinner ca. 20 % av kundene våre, og det er en stor økning fra jeg startet i Bullfighter til nå i andel dameklær. Denne utviklingen er gøy å være med på, fortsetter Pernille.

Bjørn er nå eneeier av selskapet, og det mangler ikke på tankene og ideene for framtiden!

Bjørn Høyer og jeg hadde en god drøs på «showroomet» om Bullfighter, korona-situasjonen, forretningsdrift, sikkerhet og ikke minst om eierskiftet som fant sted ved årsskiftet. Bjørn står nå som eneeier av Bullfighter, og han er klar for å satse videre i årene som kommer.

Les mer om butikkutvidelsen og eierskiftet i neste nummer av MC-avisa!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse