ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Bukkerittet 2021

Blikk – Balanse – Bånn gass. Dette var slagordene for årets Bukkeritt, som var fulltegnet i løpet av et par timer etter annonsering. Gruskjøring er populært som aldri før, og årets deltakere fikk en flott helg med «hele» Rondane som lekegrind.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

I helgen gikk arrangementet Bukkerittet av stabelen. Arrangementet har i mange år vært avholdt på Grimsbu turistsenter i Folldal, som også var årets lokasjon. Området er et gruseldorado, med et stort nettverk av grusveier som er åpent for allmenheten. OTC, som arrangerer treffet, er en klubb for entusiastiske offroadkjørere, fortrinnsvis med stor offroad-motorsykkel. Hvert år arrangerer de Bukkerittet, og de 12 siste årene har treffet vært lokalisert i Folldal på Grimsbu turistsenter.

Chasing borders:

På fredagskvelden var det felles grillmiddag, med årets brygg av Bukkeølet som tilbehør. Maten var nydelig, men været tvang etterhvert deltakerne inn. Senere på kvelden ble det holdt et foredrag av Christian Mørck Røde og Peter Solnør som fortalte om sine to år på tur fra nord til sør i Amerika, og senere fra Sør-Afrika til Nordkapp. Et svært underholdende og inspirerende foredrag, med flotte bilder og underholdende videoinnslag. Det var svært spennende å følge de to gjennom historiene som ble fortalt.

Årets oppgjør på crossbanen:

Til tross for været skulle årets utgave av Bukkerittet gjøres opp. Dette er en lag-konkurranse med tre førere på hvert lag. En med liten lett sykkel, en med mellomstor, og en med stor adventuresykkel.

Resultatene ble som følger:

Førsteplass: Christian Røde, Jon Olav Holte og Einar Robert.

Andreplass: Paolo Bernardi, Jon Solnør og Jonny Krokedal.

Tredjeplass: Lars Holt, Einar Conders og Magnus Berntsen.

Fjerdeplass: Henrik Hassem, Andreas Rønning Olsen og Odin Larsen.

Kjempeinnsats:

Til slutt må vi bare berømme den innsatsen som legges ned både av sentrale personer i OTC og av vertskapet på Grimsbu. Alle disse står på fra morgen til kveld for at vi deltakerne skal ha det bra og alltid ha det de trenger. Det er rett og slett imponerende. Vi får bare håpe de aldri går lei av dette. I tillegg må vi berømme alle treffdeltakerne. OTC er som en stor familie, der alle snakker med alle, og der det alltid et tips og hjelp å få.

Takk for et flott Bukkeritt 2021.

En lenger reportasje fra Bukkerittet blir å finne i bladutgaven senere.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse