ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Brivemo Motos Africa Four CRF1000R

Før noen går helt av skaftet – dette er IKKE en ny modell fra Honda. Altså er den ikke fra Japan, snarere tvert imot: Sykkelen er laget i Sveits av erkesveitsiske Brivemo Motos. Den er deres oppfatning av hvordan en offroader basert på noe så usannsynlig som en CB1000R bør se ut. Africa Four ser ut som om den kunne ha blitt en seriøs konkurrent til Triumphs nye Scrambler 1200, men i motsetning til Triumph har Brivemo ingen planer om å lage mer enn denne ene. Gaffelen er hentet fra en CRF450R, og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Før noen går helt av skaftet – dette er IKKE en ny modell fra Honda. Altså er den ikke fra Japan, snarere tvert imot: Sykkelen er laget i Sveits av erkesveitsiske Brivemo Motos. Den er deres oppfatning av hvordan en offroader basert på noe så usannsynlig som en CB1000R bør se ut.

Africa Four ser ut som om den kunne ha blitt en seriøs konkurrent til Triumphs nye Scrambler 1200, men i motsetning til Triumph har Brivemo ingen planer om å lage mer enn denne ene.

Gaffelen er hentet fra en CRF450R, og den har skapt en helt ny front med bare en bremseskive av stor diameter. Kaliperen er anodisert firestemplet, og dekkene er Continental TKC 80 knastdekk. Sykkelen er også utstyrt – kanskje som den første offroader i verden – med et 4:1 eksosanlegg etter mønster av Hondas klassiske CB400, og på enden sitter en kort karbonfiber lydpotte.

Salen har plass til én, og frontlykten er byttet ut med en som passer bedre til konseptet og styret er aluminium. Africa Four har også veltebøyler, en liten skiltholder, offroad fothvilere, LED mini-blinklys og

Adventure Sports karosserideler.

Men hvorfor – hvorfor i all verdens dager – mangler det en beskytter på undersiden som kan hindre det unektelig lekre eksosanlegget i å bli klemt flatt av den første store steinen sykkelen kjører over? Kanskje nettopp fordi det er Brivemo og ikke Honda som står bak.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse