Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Vulcan S er endelig på vei til din Kawasaki forhandler!

I fjor var det stor etterspørsel, og vanskelig å få tak i nok Kawasaki Vulcan S. Nå er 2023 modellene på vei ut til Kawasaki forhandlerne. I 2023 kommer denne populære cruiseren i to flotte farger.

Publisert:

Pressemelding fra: Kawasaki
Foto: Kawasaki

Vulcan S er ingen gjennomsnittlig cruiser. Den skiller seg ut med en responsiv og sterk Parallell
Twin motor, unik rammekonstruksjon og velbalanserte fjæringskomponenter. En sykkel designet for motorsyklister som setter kjøreegenskaper og kjørekomfort i første rekke.

Det slanke og balanserte utseende appellerer både til nybegynnere og erfarne motorsyklister. Takket være Kawasaki Ergo-fit blir Vulcan S en sykkel for alle, men med en unik personlighet. Kawasaki Ergo-fit betyr at du kan tilpasse ulike dimensjoner som setehøyde, styre og fothvilere. Legg til justerbare hendler og du kan tilpasse Vulcan S akkurat slik du ønsker det. Støtdemperen er utstyrt med 7x justerbar forspenning for å tilpasses fører og ev. passasjer/bagasje vekt.

Vulcan S er A2-kompatibel og passer like godt til nybegynnere som erfarne førere. Lav total vekt, optimalt balansert chassis, 18/17" radial dekk og godt avstemt dempersetting resulterer i at Vulcan S er en lett håndterlig og lett manøvrerbar sykkel. Lav setehøyde fører til en komfortabel og trygg kjøreopplevelse hvor du får begge beina i bakken ved stopp uansett benlengde.

Det vanskelige valget å ta i år blir hvilken farge du skal velge:
- Metallic Flat Spark Black
- Metallic Matte Carbon Gray/Ebony

Kontakt din nærmeste Kawasaki forhandler for å sikre din Vulcan S til sesongstart.

Annonse
Annonse