Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-forhandlerne tilpasser seg de nye brukergruppene

Møt MC-forhandlere på NMCF-sin stand på MC-messen i Lillestrøm som starter på fredag!

Med økt behov for smart pendling i de store byene og økt etterspørsel på elektriske alternativer, har NMCFs faghandlere tilpasset seg nye brukergrupper innen MC.

Publisert:

Sist oppdatert: 28.02.2023 kl 13:53

- Våre forhandlere rapporterer om nye brukergrupper som besøker butikkene. MC har alltid vært lidenskap – det er nok fortsatt grunnpilaren – men vi ser en økende gruppe som utelukkende tenker sparing av både tid og penger, sier Olaf Olstad i NMCF.

Torgeir Jahren og Monsterbike er en av 38 medlemsbedrifter i NMCF.

Torgeir Jahren og Monsterbike er en av 38 medlemsbedrifter i NMCF.

Torgeir Jahren hos Monsterbike tror MC-messen vil få besøk av en betydelig andel fra denne brukergruppen under messen 3. til 5. mars i år. Og NMCFsfaghandlere står klare til å veilede denne viktige gruppen:

- Utvalget av rimelige motorsykler er godt i dag. Ikke minst ser vi en klasse A2 (mellomklasse) med et bredt utvalg av modeller. I tillegg er det elektriske utvalget økende. Vi er klare over at for en god del norske motorsyklister er det helt uaktuelt å kjøre noe annet enn tradisjonelle sykler. Men samtidig rapporterer NMCF-forhandlerne om nye kundegrupper som utelukkende er interessert i elektrisk tohjuling, sier Torgeir Jahren.

- NMCF vet at bransjen vil leve av konvensjonelle motorsykler i mange år fremover. Men vi kan ikke lukke øynene igjen for utviklingen både nasjonalt og globalt. Justeringer i premissene vil komme fra myndighetene, da vil elektriske tohjulinger være en del av løsningen. Det er denne fremtiden vi allerede nå forbereder oss på, sier Olstad.

- Det er store trafikale utfordringer i mange byer i Norge i dag. MC er en del av løsningen. Flere vil pendle smart, på to hjul. Medlemsbedriftene våre gir denne kundegruppen den informasjonen og den innføringen de trenger for å etablere seg på to hjul.

Møt Torgeir og flere MC-faghandlere på NMCFs stand på MC-messen! Her kan du stille alle de spørsmålene du måtte ha om motorsykkel.

Annonse
Annonse