ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Brann setter MotoE i fare

En heftig og ødeleggende brann som begynte rett etter midnatt 14. mars herjet den nybygde E-paddocken på Jerezbanen og har gjort det sterkt tvilsomt om MotoE får sin debut i det første europeiske Grand Prix løpet på samme bane. Brannen har ødelagt alle de 18 Energica Ego syklene som var spesialbygd for serien, i tillegg til alt støtteutstyr. Skadene var heldigvis kun av materiell art. Årsaken til brannen er så langt ikke klargjort. Etterforskningen pågår for fullt, og det vil komme en oppdaterin

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

En heftig og ødeleggende brann som begynte rett etter midnatt 14. mars herjet den nybygde E-paddocken på Jerezbanen og har gjort det sterkt tvilsomt om MotoE får sin debut i det første europeiske Grand Prix løpet på samme bane.

Brannen har ødelagt alle de 18 Energica Ego syklene som var spesialbygd for serien, i tillegg til alt støtteutstyr. Skadene var heldigvis kun av materiell art. Årsaken til brannen er så langt ikke klargjort. Etterforskningen pågår for fullt, og det vil komme en oppdatering så snart det foreligger et resultat.

Frem til da er det uvisst hvilken virkning brannen vil ha på serien, blant annet fordi det regnes som tvilsomt at Energica har kapasitet til å fremskaffe 18 nye spesiallagde racere før seriestart.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse