Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Boklansering og markering av 50 år som motorsykkelforhandler

Vi i MC-avisa gratulerer Speed Motorsenter i Sandefjord med 50 år.

Publisert:

I forbindelse med 50-årsjubileet har Speed engasjert Tore Huseby til å skrive bok om Speeds historie. Boka var klar og ble lansert av Terje Bredal og forfatteren selv.

Tore Huseby underholdt dessuten de 180 fremmøtte gjestene med et humoristisk og godt foredrag. Her ble ulike motorsyklister kategorisert på en herlig måte, og mange av oss kjente oss vel godt igjen i flere av karakterene som ble beskrevet. Vi fikk høre om Lars Langfarer, Morten Museumsvokter, Vigdis Villfarer, Racing Randi, Alva Eivind Eventyrlysten og Geir Grus. I tillegg karakteriserte Huseby ulike motorsykkelgrupper på en aldeles herlig måte. Mange måtte trekke på smilebåndet, og mange kjente seg nok igjen i både den ene og den andre gruppa.

Spesielt gikk det utover Amerika Rytterne. Det gjorde ikke så mye i denne sammenhengen, da det ikke er mange av denne sorten i Speeds kundegruppe. Dette kan vel til en viss grad endre seg etter lanseringen av BMW R 18. Mulig Huseby må moderere seg litt i forhold til dette ved neste anledning. Både karakterer og grupperinger var festlig illustrert av Mari Skullerud, som hadde levert noen svært beskrivende tegninger.

Avslutningsvis holdt nåværende daglig leder Thor Liverød et lite revolverintervju av Lise og Terje Bredal. På spørsmålet om hva som var det beste ved å jobbe på Speed, svarte Terje Bredal: «Det er morsomt å drive godtebutikk.» Det må jo være en glede å kunne selge varer til noen som inderlig ønsker seg en motorsykkel, og kommer til slike flotte lokaler.

Etter oppsatt program ble det signert bøker og delt ut til alle fremmøtte gjester. Gjestene fikk god pleie med både mat og drikke, og alle så ut til å storkose seg denne dagen.

Annonse
Annonse