ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

BMW slipper ny F850 GS på EICMA

F850 GS 2018 blir en helt ny sykkel og erstatter F800GS – en maskin som har vist seg kapabel nok, men som etter hvert begynte å henge litt etter konkurrentene. Den nye 850 får helt ny motor med rundt 50 cc mer, noe som sannsynligvis tar den opp til 100-hestersmerket og dermed mer i tråd med de andre i klassen. Det antas også at den får 270 graders veiv – dermed vil den høres og kjennes mer som en 90 graders V-twin. Rammen av stålrør blir erstattet med et aluminiumchassis. De gammeldagse analoge

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

F850 GS 2018 blir en helt ny sykkel og erstatter F800GS – en maskin som har vist seg kapabel nok, men som etter hvert begynte å henge litt etter konkurrentene.

Den nye 850 får helt ny motor med rundt 50 cc mer, noe som sannsynligvis tar den opp til 100-hestersmerket og dermed mer i tråd med de andre i klassen. Det antas også at den får 270 graders veiv – dermed vil den høres og kjennes mer som en 90 graders V-twin.

Rammen av stålrør blir erstattet med et aluminiumchassis. De gammeldagse analoge klokkene går ut og erstattes med et TFT instrumentpanel à la det som nylig ble introdusert på R1200 GS.

F850 GS blir et kjempesprang frem fra nåværende modell og bør plassere BMW i front i mellomvekt adventureklassen igjen. 21-tommers framhjul og 18-tommers bakhjul viser også at BMW helt klart utstyrer sykkelen med gode offroadegenskaper.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse