Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

BMW modifiserer R nineT-modellene for å møte Euro 5-kravene

BMW har publisert informasjon om at de leverer en ny og oppgradert R nineT-modellinje bestående av R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler og R nineT G/S Urba

Publisert:

BMW har publisert informasjon om at de leverer en ny og oppgradert R nineT-modellinje bestående av R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler og R nineT G/S Urban. Vi kvakk til og ville så gjerne høre at BMW nå hadde smelt 1250-motoren inn i R nineT, men den gang ei.

Her snakker vi om en oppgradert utgave av 1200-utgaven som har fått nye, kulere sylinderhoder og en ventilkonstruksjon som leverer samme maksimal ytelse – 109 hk og 116 Nm – med renere forbrenning for å møte utslippskravene.

BMW lover et kraftigere mellomregister og litt nytt stasj som USB ladefasiliteter og LED-teknologi på kjørebelysningen. R nineT Scrambler og R nineT Urban G/S får tilleggsmodusene «Pure» og «Dirt», og kommer i tillegg med «Dynamic Tractin Control» og «Drag Torque Control». Du kan også få en komfortpakke som omfatter «Riding Modes Pro», cruisekontroll og varmeholker. Velger du 719-konseptet omfatter som før et stort antall valgmuligheter som gjør det mulig for deg å personifisere sykkelen din.

Vi sier «greit nok» til BMW, men det skal mer til for å løfte hatten av folket. R nine T modellrekken er veldig bra og leverer svært mye kjøreglede, men vi må instendigst få lov til å oppfordre BMW til å prøve litt hardere; og da snakker vi altså om en 1250-maskin med en elektronikkpakke tilsvarende R 1250 R – please!

Annonse
Annonse