ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

BMW med nye farger og litt ekstra for 2018

BMW har gitt 2018-modellene nye farger, nye ekstradeler og noen mindre oppgraderinger. Blant tilleggsutstyret til R1200 GS og GSA finner du et system for nødanrop som bruker sensorer for å bestemme når det har skjedd et alvorlig crash og, på grunnlag av den infoen, ringer automatisk etter hjelp. Dette systemet samarbeider med et nytt kommunikasjonsvennlig 6,5 tommes farge TFT instrumentpanel (eller er det kanskje riktigere å kalle det dashbord nå?). 2018-serien med GS og GSA får også nye fargesk

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

BMW har gitt 2018-modellene nye farger, nye ekstradeler og noen mindre oppgraderinger. Blant tilleggsutstyret til R1200 GS og GSA finner du et system for nødanrop som bruker sensorer for å bestemme når det har skjedd et alvorlig crash og, på grunnlag av den infoen, ringer automatisk etter hjelp. Dette systemet samarbeider med et nytt kommunikasjonsvennlig 6,5 tommes farge TFT instrumentpanel (eller er det kanskje riktigere å kalle det dashbord nå?). 2018-serien med GS og GSA får også nye fargeskjema for at det skal bli lettere å skille dem fra årets modeller.

R1200 RT får også oppgraderinger. Krengnings-sensitiv ABS blir standard utstyr sammen med Dynamic Traction Control. Som tillegg leveres også samme nødanropssystem som til GS/GSA.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse