Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

BMW Heritage Roadshow besøker MC-Huset og MC Oslo

BMW startet sitt Heritage Roadshow i Danmark sist uke. I Norge er det MC-Huset på Nydal som får besøk første helgen uken i mai (fredag 6. og lørdag 7. mai). Uken etter er det MC Oslo (fredag 13. og lørdag 14. mai) som får besøk av BMW-traileren full av Heritage R 18-modeller klar for prøvekjøring. BMW skriver selv på sin nettside: "I løpet av april, mai og juni 2022 vil BMW Motorrad reise de nordiske landene og arrangere ulike Heritage Road Shows med sykler og tilbehør som du kan oppleve.

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2022 kl 06:26

BMW startet sitt Heritage Roadshow i Danmark sist uke. I Norge er det MC-Huset på Nydal som får besøk første helgen uken i mai (fredag 6. og lørdag 7. mai). Uken etter er det MC Oslo (fredag 13. og lørdag 14. mai) som får besøk av BMW-traileren full av Heritage R 18-modeller klar for prøvekjøring.

BMW skriver selv på sin nettside: "I løpet av april, mai og juni 2022 vil BMW Motorrad reise de nordiske landene og arrangere ulike Heritage Road Shows med sykler og tilbehør som du kan oppleve. Vi ønsker å gjøre det hyggelig og enkelt for deg å prøvekjøre og få følelsen av R 18-familien i sanntid. Alle modeller av R 18 vil være tilgjengelige, og å prøve denne skjønnheten til en sykkel er et absolutt must!"

Du er herved invitert. Sjekk nettsiden:

www.bmw-motorrad.no/en/experience/heritageroadshow.html

MC-Huset Nydal.

MC-Huset Nydal.

MC Oslo.

MC Oslo.

Annonse
Annonse