ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

BMW G 310 GS i ny drakt

Når BMW feirer 40-årsjubilleum slipper heller ikke den minste modellen unna. Neste sesong kan du få en liten og rimelig Adventure-BMW i produsentens jubileumsf

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Når BMW feirer 40-årsjubilleumet til GS-modellene slipper heller ikke den minste modellen unna. Neste sesong kan du få en liten og rimelig adventure-BMW i produsentens jubileumsfarger, sort og gul.

Tekst: Rolf W. Marthinsen.

Foto: BMW Motorrad.

Du kan selvsagt få den i andre fargekombinasjoner, men BMW G 310 GS kler virkelig jubileumsfargene. Du kan totalt velge mellom tre fargekombinasjoner, Rallye, Polar White og 40 years GS edtition.

G 310 GS er mye sykkel for pengene. Med en startpris på kun 71.995 kroner kan du pendle, kjøre dagsturer eller pakke for en mindre ekspedisjon. Med sine 34 hestekrefter kan du også kjøre denne sykkelen om du kun har A2-sertifikat. Motoren er ensylindret og leverer 28 Nm på 7.500 omdreininger pr. minutt. Den har elektronisk fuel injetion, og du kontrollerer gasspådraget elektronisk med «Ride By Wire».

Gjennomsnittsforbruket er på beskjedne 0,33 liter per mil. I tillegg har 2021-modellen også fått justerbare hendler til clutch og frambrems.

Med en egenvekt på 170 kilo og en setehøyde på 83,5 centimeter er dette en letthåndtert motorsykkel som passer de fleste.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse