ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

BMW fabrikkscustom

BMW har nettopp vist et helt nytt opplegg for kunder som ønsker å customisere sine sykler for å gi dem et personlig særpreg. Opplegget kalles BMW Motorrad Spezial og består av customdeler til touring og Heritage (NineT) modellene. BMW benyttet anledningen på BMW Motorrad Days i Garmisch Partenkirchen til å vise frem satsingen. Ifølge fabrikken er BMW Motorrad Spezial en reaksjon på stadig økende etterspørsel fra kunder som ønsker å ha sykler som skiller seg ut fra standard. For NineT tilbys hånd

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

BMW har nettopp vist et helt nytt opplegg for kunder som ønsker å customisere sine sykler for å gi dem et personlig særpreg. Opplegget kalles BMW Motorrad Spezial og består av customdeler til touring og Heritage (NineT) modellene.

BMW benyttet anledningen på BMW Motorrad Days i Garmisch Partenkirchen til å vise frem satsingen. Ifølge fabrikken er BMW Motorrad Spezial en reaksjon på stadig økende etterspørsel fra kunder som ønsker å ha sykler som skiller seg ut fra standard.

For NineT tilbys håndlakkerte bensintanker, ventildeksler, tilbakeflyttede fothvilere, seter, hjul og hendler. Touringmodellene RT, GT og TL kan også få håndmalt pinstriping og en ny glass-keramisk lakk.

Spesialdelene kalles Option 719 – navnet stammer fra koden BMW gir syklene som skal spesialbygges. I motsetning til HP4 som er konsentrert om ytelse, dreier Option 719 seg kun om utseendet. Delene monteres på fabrikk og du kan selv konfigurere sykkelen via BMWs online konfigurator. Dermed får begrepet fabrikkscustom mer mening, ettsom fabrikken gjør jobben for deg.

Etter det vi forstår, kan ikke delene kjøpes separat for at kundene skal kunne montere dem selv.

Synd…

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse