ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

BMW åpner ny fabrikk i Brasil

BMW har åpnet en ny fabrikk i Manaus i Brasil, og det er den første fabrikken utenfor Tyskland som BMW eier 100 %. Totalt er det investert $ 11 millioner i anlegget. Den første modellen som ruller ut fra samlebåndet blir F700GS, deretter følger R1200GS og GS Adventure samt S1000R, RR og XR. Begynnerkapasiteten er 10.000 sykler årlig, og det er allerede ansatt 175 operatører og inngått samarbeid med 45 lokale leverandører. I følge BMW-sjef Stephan Schaller utvider BMW MC-produksjonen globalt for

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

BMW har åpnet en ny fabrikk i Manaus i Brasil, og det er den første fabrikken utenfor Tyskland som BMW eier 100 %. Totalt er det investert $ 11 millioner i anlegget. Den første modellen som ruller ut fra samlebåndet blir F700GS, deretter følger R1200GS og GS Adventure samt S1000R, RR og XR. Begynnerkapasiteten er 10.000 sykler årlig, og det er allerede ansatt 175 operatører og inngått samarbeid med 45 lokale leverandører.

I følge BMW-sjef Stephan Schaller utvider BMW MC-produksjonen globalt for å skape en levedyktig økning av produksjonen. Brasil anses som et viktig marked, og landet har stort potensiale på mellom- og lang sikt.

I følge Helder Boavida, leder for BMW Brasil, er BMW markedsleder i Brasil når det gjelder sykler større enn 500 cc. MC-fabrikken blir den andre BMW fabrikken i Brasil ettersom

Tyskerne har en bilfabrikk der fra før. Den nye fabrikken tok ca. 9 måneder å bygge og den har det nyeste av utstyr, i tillegg til faglig dyktige medarbeidere, noe som skal sikre at produktene fra Brasil holder samme standard som dem fra Tyskland.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse