ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

BMW Advantec motoroljer

I samarbeid med Shell har BMW utviklet en spesialolje for sine motorsykkelmotorer. Oljene er utviklet med basis i Shell’s nyskapende og unike PurePlus teknologi. Med denne nyskapende teknologien er 75-90% av det ferdige produktet laget på en basis av naturgass – og ikke tradisjonell råolje. Resultatet er en krystallklar basisolje som praktisk talt er uten de forurensninger som finnes i råolje. Denne meget rene basisoljen kombinert med aktive tilsetninger, gir en motorolje med de aller beste

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I samarbeid med Shell har BMW utviklet en spesialolje for sine motorsykkelmotorer. Oljene er utviklet med basis i Shell’s nyskapende og unike PurePlus teknologi.

Med denne nyskapende teknologien er 75-90% av det ferdige produktet laget på en basis av naturgass – og ikke tradisjonell råolje.

Resultatet er en krystallklar basisolje som praktisk talt er uten de forurensninger som finnes i råolje. Denne meget rene basisoljen kombinert med aktive tilsetninger, gir en motorolje med de aller beste egenskaper for å holde BMW-motorene ekstremt rene og beskyttet – dette i et omfang som langt overgår dagens bransjestandarder.

Fra oktober 2015 vil MC-Oslo sitt verksted kun benytte ADVANTEC oljen ved service på BMW motorsykler.

Trykk her for mer info og bestilling.

#MCOslo

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse