Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Bli utstiller på MC-messen 2022

Pressemelding, Norges Varemesse: Nå er det mange som har gledet seg lenge! Sammen med Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) er det en glede for Norges Varemesse å invitere dere til å bli utstiller på MC-messen 1.–3. april 2022. Årets happening for alle som elsker MC: 1.–3. april 2022 arrangeres MC-messen igjen, med hele bransjen samlet og fullt fokus på motorsykkel og utstyr.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Norges Varemesse:

Nå er det mange som har gledet seg lenge! Sammen med Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) er det en glede for Norges Varemesse å invitere dere til å bli utstiller på MC-messen 1.–3. april 2022.

Årets happening for alle som elsker MC:

1.–3. april 2022 arrangeres MC-messen igjen, med hele bransjen samlet og fullt fokus på motorsykkel og utstyr. I samarbeid med Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) inviterer vi alle motorsykkelmerker, klubber og utstyrsleverandører til tre messedager der ALT dreier seg om motorsykkel.

Norges største MC-messe:

Når MC-folket er dine kunder betyr det at MC-messen er din arena for salg og markedsføring – enten du ønsker å markedsføre din bedrift, selge produkter over disk eller knytte til deg forhandlere. Som utstiller på MC-messen har du i tillegg mulighet til å profilere ditt firma på alle tilgjengelige reklameflater i messesenteret.

24.196 besøkende fra hele landet:

Entusiaster fra hele landet besøker MC-messen for å se på årets MC-nyheter på ett sted, få råd og veiledning fra fagfolk om produkter og tjenester, gode messetilbud og en sosial happening

For mer informasjon og påmelding, gå til: www.mcmessen.no/kontakt

Annonse
Annonse