Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Bli med på AGMs DGR-auksjon

Alf Graarud Motor (AGM) støtter nok en gang opp om Destinguished Gentlemans Ride (DGR). I år avholdes det verdensomspennende vedledighetsløpet 23. mai, og her til lands arrangeres det løp i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Arrangementet er av motorsyklister, for menns helse, med fokus på å samle inn penger til å bekjempe prostatakreft og selvmord. AGM skriver i en nyhetsmail: «Vi kommer i tiden fram til DGR til å ha auksjon av en rekke produkter på våre Facebooksider (link åpnes i ny fane),

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Alf Graarud Motor (AGM) støtter nok en gang opp om Destinguished Gentlemans Ride (DGR). I år avholdes det verdensomspennende vedledighetsløpet 23. mai, og her til lands arrangeres det løp i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Arrangementet er av motorsyklister, for menns helse, med fokus på å samle inn penger til å bekjempe prostatakreft og selvmord.

AGM skriver i en nyhetsmail:

«Vi kommer i tiden fram til DGR til å ha auksjon av en rekke produkter på våre Facebooksider (link åpnes i ny fane), der alle pengene går uavkortet til DGR. Alf Graarud Motor vil doble summen som kommer inn via auksjonen i gaven som blir gitt til DGR 23. mai. Det legges ut nye produkter daglig fra og med mandag 10. mai og fram til arrangementet.»

Klikk her for å se nyhetsmailen fra AGM.

Les mer om DGR her: www.gentlemansride.com

Annonse
Annonse