ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Bikerstreet Trondheim AS er konkurs

Fredag stengte dørene til Bikerstreet Trondheim pga at bankforbindelsen sa stopp for kreditten. Owe Rovik, som eier Bikerstreet sammen med Svein Mjølhus, måtte da levere inn Trondheims-butikken til skifteretten. Bikerstreet har da igjen hovedbutikken i Stavanger etter at de la ned i Bergen i fjor og at Trondheim nå er stengt. Owe kan fortelle at butikken i Stavanger går godt og at de fra nå av vil satse sine krefter og energi på butikkdriften der. Bikerstreet Trondheim var forhandler av Honda

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fredag stengte dørene til Bikerstreet Trondheim pga at bankforbindelsen sa stopp for kreditten. Owe Rovik, som eier Bikerstreet sammen med Svein Mjølhus, måtte da levere inn Trondheims-butikken til skifteretten. Bikerstreet har da igjen hovedbutikken i Stavanger etter at de la ned i Bergen i fjor og at Trondheim nå er stengt. Owe kan fortelle at butikken i Stavanger går godt og at de fra nå av vil satse sine krefter og energi på butikkdriften der.

Bikerstreet Trondheim var forhandler av Honda, Triumph, Vespa, Kymco, Piaggio og Gilera, samt diverse båt og utenbordsmotorprodukter.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse