ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Bikershop – Trofast på klær og utstyr

Adrian Formo, Tore Bollandås og Hilde Beate Lind ser frem til å ønske både nye og gamle kunder velkommen til den nye butikken i Fossegrenda 1.

Fossegrenda ligger ved siden av E6 i Trondheim sentrum og huser nå to MC-butikker: Bikershop AS og Yamaha Store Trondheim. Begge butikken flyttet dit i høst og ligger ved siden av hverandre i Fossegrenda 1 og 3.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2022 kl 07:29

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.
Denne artikkelen var en del av artikkelserien «Vi tar pulsen på MC-bransjen» i MC-avisa nr. 3-22.

Bikershop ble startet i 2010 av fire motorsyklister etter at utstyrsbutikken Hot Rod ble lagt ned. Det er Hilde Beate Lind som nå styrer butikken sammen med Tore Bollandås. Tore kan fortelle at de i begynnelsen satset på bikere og custom, og de har Norges største utvalg i skinnvester. Men etter hvert har de fått et mye bredere sortiment, og butikken leverer nå utstyr til alle motorsyklister.

Logoen over inngangsdør er på plass, da er det bare å vente til våren smelter bort snøen!

– En av grunnene at vi flyttet fra Nardo var at butikken begynte å bli for liten. Her i Fossegrenda har vi 700 kvadratmeter å boltre oss på, og som du ser så har vi alt en motorsyklist trenger av klær og utstyr, forteller Tore. Han fortsetter: – Alle fire eierne bidrar med salgshjelp i butikken, men det er jeg og Hilde som jobber her til daglig.

45 meter med utstyr og tilbehør så langt øyet kan se. Utvalg hos Bikershop har blitt enormt!

Tore kan også fortelle at de har satset mye på samarbeid med kjøreskolene i byen. De har mye klær og utstyr til ungdommen som kjører lett MC. Et annet satsingsområde er Adventure og Street. – Vi er også opptatt av sikkerhetsutstyr, og snart skal vi på kurs hos Alpinestars for å lære mer om dette, forteller en engasjert Tore. – Vi ser også at det har dukket opp flere crossbaner i Trøndelag, og vi har nå et godt utvalg til cross- og endurofolket, avslutter Tore.

Finner du ikke ny hjelm hos Bikershop, så er det i alle fall ikke utvalget det er noe galt med...

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse